Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Ερυθρός Σταυρός εργάζεται για να βοηθήσει πεινασμένες μάζες

photoΟ Ερυθρός Σταυρός Σκοπίων συγκεντρώνει τη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας της πΓΔΜ για να συγκεντρώσει 1.000 με 2.000 πακέτα τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη, πριν το χειμώνα. Οι προσπάθειες χαίρουν εκτίμησης στην κοινότητα, όπου κάποιες οικογένειες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα τους κρύους μήνες του χειμώνα χωρίς βοήθεια.
"Ο Ερυθρός Σταυρός δεν μας ξεχνάει ποτέ", δήλωσε ο κάτοικος Σκοπίων Ρίστο Ιβανόβσκι, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος ανέφερε πως η οικογένειά του δίνει μάχη για να τα βγάλει πέρα, στους SETimes. "Τώρα, μας φέρνουν φαγητό για να περάσουμε το χειμώνα. Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους καλούς ανθρώπους που μας δίνουν κάτι. Για τα τρία μου παιδιά, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο".
Η εκστρατεία στην πΓΔΜ είναι μέρος διεθνούς προσπάθειας που εφαρμόζεται σε 189 χώρες. Το διυλιστήριο πετρελαίου Okta, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας One, οι εταιρείες Studio Moderna, Ramstor Mall και οι υπεραγορές Vero και Tinex είναι μεταξύ των επιχειρήσεων που συμμετέχουν.
setimes